Pogrešajo Lamarjevo prostitutko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Eno od deklet, ki se je v bordelu Lov Ranch zabavalo z Lamarjem Odomom, pogrešajo.
Oglej si celoten članek

Prijatelji in sodelavci prostitutke Bunny Lain, ki je bilo eno od deklet, ki je zabavalo košarkaša Lamarja Odoma, so v veliki skrbeh. Dekle je namreč izginilo. Eden od njenih prijateljev je na Facebooku objavil vprašanje, ali je Bunny kdo videl.

"Bunny je bila šokirana nad izkušnjo, ki je doletela Lamarja. Več dni je zaradi tega jokala,“ je povedal lastnik bordela Dennis Hof in dodal, da so Bunny nazadnje videli v četrtek, ko jo je osebje bordela poskušalo prepričati, naj jih ne zapusti, saj niso želeli, da bi bila v sama. Brez sledu pa je mladenka izginila dva dni pozneje, v soboto.

Prostitutkini prijatelji so izginotje že prijavili policiji.

Lamarja, ki se počuti že mnogo bolje, pa so medtem premestili v bolnišnico v Los Angelesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.