Pogumna Špela na teden mode brez hlačk

Foto: Elle.si Špela Jereb Foto: Elle.si Špela Jereb Foto: Elle.si Špela Jereb
Novopečena TV-voditeljica Špela Jereb si je sinočnjo modno revijo na spomladanskem tednu mode ogledala brez hlačk.
Oglej si celoten članek

Simpatična Špela Jereb, ki je februarja postala televizijska voditeljica oddaje O, je sinoči na prvem dnevu tedna mode presenetila s seksi opravo, ki je zapeljivo zakrivala, a hkrati odkrivala njene čare. Špela si je namreč izbrala črno oblekico modnega oblikovalca Matevža Faganela s prosojnim detajlom ob strani, ki je razkrival, da je voditeljica za potrebe obleke hlačke pustila doma.

To se morda za marsikatero žensko zdi predrzen podvig, a Špela se je tudi brez njih počutila povsem sproščeno. "Obleka je tako dobro narejena, da se sploh nisem počutila golo in izpostavljeno, v njej sem se počutila super," nam je zaupala Špela in dodala, da si je kaj takšnega upala prvič. In glede na komplimente, ki jih je dobivala sinoči, si bo morda upala še kdaj. "Dobivala sem pohvale, da je obleka precej spodobna in zakrita, od blizu pa zelo seksi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:50 16. April 2014.

    Menda so čistilke kar nekaj pešk našle v smeteh.

  • 17:33 15. April 2014.

    Je pa moralo fest smrdeti, ker se tista na tretji sliki drži za nos.

  • 17:31 15. April 2014.

    A za mozolje rabi modrc?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.