Pogumni hollywoodski bojevniki

Foto: Žurnal24 Russell Crowe, Robin Hood Foto: Žurnal24 Steven Strait je zaigral lovca D'Leha v filmu 10.000 pr.n.št. Foto: Žurnal24 Poleg Russella Crowea je v Gladiatorju zaigral tudi Djimon Hounsou. Foto: Žurnal24 Sam Worthingto, Spopad titanov Foto: Žurnal24 Jared Leto je v filmu Aleksander upodobil vojnega poveljnika Hefestona. Foto: Žurnal24 Kevin Sorbo je igral pogumnega Herkula. Foto: Žurnal24 Konana Barbara je leta 1982 zaigral Arnold Schwarzenegger. Foto: Žurnal24 Harry Hamlin kot Perzej v Spopadu titanov iz leta 1981. Foto: Žurnal24 Mel Gibson, Pogumno srce Foto: Žurnal24 Eric Bana je zaihral Hektorja v Troji. Foto: Žurnal24 Colinu Farrellu je v filmu Aleksander pripadla glavna vloga. Foto: Žurnal24 Brad Pitt je utelesil pogumnega Ahila v Troji. Foto: Žurnal24 V istem filmu je zaigral tudi Orlando Bloom, ki je upodobil Parisa. Foto: Žurnal24 Russell Crowe, Gladiator Foto: Žurnal24 Kirk Douglas je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja zaigral Spartaka, pogumn Foto: Žurnal24 Jake Gyllenhaal, Perzijski princ: Sipine časa Foto: Žurnal24 Gerard Butler v vlogi kralja Leonidasa iz filma 300. Foto: Žurnal24 Anthony Quinn je zaigral v filmu Barabbas iz leta 1961. Foto: Žurnal24 Legendarni igralec Charlton Heston je igral v epskem spektaklu Ben Hur. Foto: Žurnal24 Najznamenitejši Tarzan seveda ostaja Johnny Weissmuller. Foto: Žurnal24 Ray Stevenson kot Titus Pullo in Kevin McKidd kot Lucius Vorenus v HBO-jevi seri Foto: Žurnal24 Aragorna v filmu Gospodar prstanov upodobi Viggo Mortensen. Foto: Žurnal24 LEta 1981 je Tarzana v filmu Tarzan, the Ape Man zaigral Miles O'Keefe.
Russell Crowe in Mel Gibson sta le dva izmed številnih hollywoodskih igralcev, ki so utelesili hrabre bojevnike. Se jih še spomnite?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.