Pohitite, trgovine ustavljajo prodajo kinder jajčk

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ste opazili, da poleti ne morete kupiti kinder jajčk?
Oglej si celoten članek

Na nemškem portalu Birigitte opozarjajo, da trgovine ustavljajo prodajo kinder jajčk (Kinder Surprise). To se zgodi vsako leto maja. Razlog zato so višje temperature, zaradi katerih se tanka čokoladna lupina zelo hitro stopi. Popularna jajca tako poleti zamenjajo s "Kinder joy" jajcem, ki vsebuje čokoladno kremo, žličko in majhna igračko.

Kinder jajčka bodo v Nemčiji sicer spet na voljo proti koncu avgusta. Pri dveh trgovcih smo se pozanimali, ali je tako tudi v Sloveniji. "Tako kot vse ostale države tudi v Sloveniji nismo izjema, da ob koncu pomladnega obdobja končamo s prodajo čokoladnih jajc Kinder Surprise in Kinder Surprise LEI, saj želimo zagotavljati odlično kakovost izdelka. V času poletja začnemo s prodajo izdelka Kinder Joy. To menjavo izvajamo že nekaj let," so za nas sporočili iz Spar Slovenija d.o.o., iz Mercatorja pa, da prodajo začnejo ustavljati že aprila, popularna čokolada pa se bo na prodajne police vrnila šele septembra.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ode
    06:58 11. Maj 2017.

    Neki policaj bi se kmalu zadavil z rumenjakom, pa so ustavili prodajo.

  • 10:24 10. Maj 2017.

    Pa koga boli kurac za ta pofukana jajca

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.