Pohlepna bivša žena

Foto: Žurnal24 Catherine Zeta-Jones Michael Douglas
Diandra Douglas je želela del zaslužka tudi od nadaljevanja filma Wall Street, v katerem ponovno igra Michael Douglas. Sodišče ni ugodilo njeni prošnji.
Oglej si celoten članek

Ameriški igralec Michael Douglas si je oddahnil. Sodišče je namreč zavrnilo prošnjo njegove bivše žene Diandre Douglas, ki ga je tožila za polovico milijonov zaslužka od vloge finančnega zlobneža Gordona Gekka v nadaljevanju filma Wall Street.

Ob razhodu sta imela dogovor, da Diandra dobi del denarja, ki ga je Michael zaslužil za svoje filme, medtem ko sta bila skupaj. To je do sedaj naneslo že 6,3 milijona dolarjev oziroma 4,6 milijona evrov. Sedaj je mislila, da je upravičena tudi do odstotkov od filma Wall Street: Denar nikoli ne spi, saj je v njem ponovno oživljen lik Gordona Gekka. Sodišče se ni strinjalo z njo.

Nad sodnikovo odločitev glede Diandrine tožbe je bil 66-letni Michael po besedah njegove odvetnice navdušen. "To je prava odločitev," je še povedala odvetnica. Diandrina odvetnica pa je razložila, da se ne strinjajo z odločitvijo, zato se nameravajo pritožiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.