Pohota

Foto: Žurnal24
S fantom naju je med vožnjo zagrabila pohota, zato sva si vroče igrice privoščila kar na travniku. Bilo bi super, če naju ne bi zalotila neka družina!
Oglej si celoten članek

Zadnjič sva se s fantom vozila po okoliških krajih, ko naju je zagrabila nenadna pohota. Zavila sva s ceste na travnik, kjer sva našla primeren kotiček za vroče igrice. Iz avta je privlekel neko deko, cunje so letele z naju. Sredi največje strasti zaslišiva nekaj metrov od naju glasove. 'Oči, kaj pa teta in stric delata?' Oba sva postala rdeča od sramu, pobrala stvari in se hitro odpeljala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.