Pohotna učiteljica

Foto: Žurnal24
Polona je bila učiteljica petega razreda v osnovni šoli. Spoznal sem jo prek prijateljice, katere hčer je učila, in sčasoma sva postala precej navezana drug na drugega.
Oglej si celoten članek

Dobivala sva se v mestu, pogovarjala po telefonu in si pošiljala sporočila pozno v noč. Sprva je šlo za nedolžne tekste v smislu: "Lahko noč, sladko spančkaj …," nato pa so kmalu začele prihajati tudi nekoliko bolj opolzke reči. Seveda se tudi sam nisem držal nazaj in sem odpisal na podoben način, nakar me je presenetila s svojo izvirnostjo. Poslala mi je MMS, na katerem mi je pošiljala sočen poljub. Omenimo, da se do takrat niti poljubila še nisva v živo. Naslednje slikovno sporočilo je kazalo njen odsev v ogledalu. Oblečena je bila v erotično spodnje perilo in si z roko zakrivala dekolte. Kar nisem se je mogel nagledati, zato sem ji odpisal, naj mi pošlje še kaj. "Ko dobim kaj podobnega od tebe," se je glasil SMS. In sem šel v akcijo ter se slikal zgoraj brez.

Vedno ponosen na svoje izklesane mišice sem poziral kot maneken. V zameno sem nazaj dobil njeno fotografijo, podobno tisti zadnji, le da na sebi ni imela ničesar več in je namesto prsi pokrila mednožje, medtem ko je v drugi roki držala mobilni telefon. Pod slikico je dodala besedilo: "Čakam te. CMOK!"
Imel sem trdega, priznam. In želel sem si poleteti k njej, jo podreti na hrbet in se ji oddolžiti za vse tisto rajcanje, ki sem ga bil deležen. Glede na to, kako konkretna je bila, se nisem več obotavljal in sem raje krenil na pot. Pri njej sem bil v petnajstih minutah. "Sem že mislila, da te ne bo," je dejala, ko mi je na pol gola odprla vrata. Pohotna učiteljica je v višino merila okoli 1,75, imela je dolge kostanjevo rjave lase in neverjetno dolge noge. Ogrnjena v svileno ogrinjalo mi je jasno kazala obrise svojega telesa. Ko mi je obrnila hrbet, sta njeni ljubki ritnici zarisali sence na rožnati svili in me dobesedno vlekli k sebi.

(Foto: Shutterstock)

 

Nisva prišla prav daleč od vrat, saj sem jo kar tam objel od zadaj, se z dlanmi sprehodil po njenem izjemnem telesu, objemal njeni polni dojki in se trdega tiča med njenimi ritnicami veselil sreče, ki me je doletela. "Pojdiva vsaj do sobe, ti pohota ti …" Pa nisva prišla. Obrnil sem jo proti steni, na katero se je naslonila s svojimi dlanmi, nato pa sem se lotil raziskovanja še njenega spodnjega dela. Sočna mucka me je že čakala pripravljena, in ko sem se spustil k njej, mi je prst zlahka zdrknil v pohotno mednožje. Tiho in sladko je ječala ter še močneje razmaknila dolge noge, da sem z lahkoto prišel do nje. Svileno ogrinjalo je počasi spolzelo na tla in pred menoj je stala povsem gola, neverjetno lepa učiteljica. Upal sem, da me bo naučila nekaj novega, niti v sanjah pa si nisem mislil, da bo name prenesla toliko znanja. Na hodniku sta se prvikrat spoznala njena muca in moj korenjak, še preden pa sva prvič končala, sva se prestavila v dnevno sobo.

Neverjetno pohotna se je stlačila z glavo naprej v fotelj in svojo zapeljivo zadnjico pošteno dvignila k višku. Pred menoj se je za drobec razprla njena pohotna, rožnata lepotička, ki se je kopala v svojem soku naslade in čakala na mojega čvrstega korenjaka. Le hipec za tem sem bil že pri njej, v njej in na njej.
Ves čas sem v svojih rokah držal njeni polni joški in se od zadaj precej močno zabijal v njeni ritnici, zaradi česar je vsakokrat glasno tlesknilo. Vsakem tlesku je sledil tudi njen vzdih, jaz pa sem užival ob prelepem pogledu na čudovito učiteljico pred seboj. Glasno me je prosila za orgazem, ki ga je bila na ves glas nekoliko kasneje tudi deležna v vsem svojem sijaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.