Poiščite si moškega, ki grize nohte!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
13 znakov, ki razkrivajo, ali je v postelji prava granata ali le pasja bombica.
Oglej si celoten članek

Novinarka britanskega Daila Maila razkriva znake, ki naj bi seksa lačnim ženskam pomagala pri izbiri ljubimcev.

Grize nohte
Čeprav roke fantov, ki glodajo nohte oziroma obnohtno kožico, niso videti najbolj „apetitlih“, se menda splača zamižati na eno oko. To naj bi bili namreč moški, ki „premikajo meje mogočega in gredo v skrajnosti“, kar ponavadi pomeni, da so zelo strastni.

Ima psa
Lastniki psov potrebe drugih postavljajo pred lastne potrebe, kar tudi v postelji ne škodi …

Ni prelep
Izjemno privlačni moški imajo veliko „težavo“, saj jih ženske ves čas nadlegujejo. Moški (pod)povprečnega videza teh težav nimajo, zato se bodo pri zadovoljevanju svoje partnerke zelo potrudili.

Njegova pisava je polna zank
Grafologi pravijo, da imajo ljudje, ki rep črke „y“ oblikujejo v zanko, močan libido in veliko domišljije.

Diši božansko
Vonj je eden od kazalcev privlačnosti. Bolj, kot vam ustreza njegov vonj, bolj se menda gensko dopolnjujeta.

Ima pokončno držo
Napačna drža naj bi bila znak za lenobo, saj je v nekaterih primerih rezultat nezadostnega delovanja mišic. Pokončna drža (trebuh not, ramena nazaj) pa naj bi pomenila, da gre za človeka, ki se je vajen truditi in ki je samozavesten.

Prenese šalo na svoj račun
Osebe, ki se znajo pošaliti tudi na svoj račun, so v postelji zelo samozavestne. Takšni moški se ne jemljejo preresno in niso egoistične narave.

Govori več jezikov
Poligloti so inteligentni in vztrajni, kar jim pride prav tudi med rjuhami.

Hitro vozi
Moški, ki so nepotrpežljivi vozniki, so tudi nepotrpežljivi ljubimci, ki jih zanima le končna destinacija (upamo, da je to tudi vaš in ne le njegov orgazem). Včasih je pomembna tudi pot, v postelji pa šteje le, ali je bil dosežen končni cilj (popolna zadovoljitev vseh vpletenih). Pripnite se in preizkusite dirkača, saj gre za strastne osebe, ki uživajo v divjem sesku. Izogibajte se fantom, ki vozijo kot vaša babica. V postelji namreč še nje ne bi bili zmožni zadovoljiti ...

Ni človek rutine
Ga iz tira vrže že misel, da bo zamudil vlak, s katerim se vsak dan pelje v službo? Lahko napoveste vsak njegov korak, saj deluje kot robot? Če je to vaš moški, vam lahko izrečemo le naše sožalje. Moški, ki so obsedeni z rutino, so takšni tudi v postelji. Vzel si vas bo na vedno isti način, zato bo na moč zaskrbljen, če se boste med seksom pomaknili za en centimeter bolj na levo ali desno. Nič ni narobe, če je nekdo zelo organiziran, v postelji pa vojaškega komanda in discipline žal nihče ne potrebuje.

Drži se vas kot klop
Če se brez vas ali vašega mnenja ni zmožen niti premakniti, imate težavo. Takšni moški naj bi bili namreč zelo živčni in napeti ljubimci, saj težko sprejemajo odločitve. V primeru, da uživate v vlogi domine ali učiteljice, pa so takšni fantje pravšnji za vas. Ne pričakujte pa presenečenj. Držal se bo svojih treh tehnik, izogibal novostim in neznanega terena ...

Govori z rokami
Med govorjenjem krili, kot bi mislil, da ste gluhi? Odlično. To je namreč značilno za kreativne ljudi.

Ima gibljive palce
Starodavni Kitajci so verjeli, da je moški v postelji pravi pustolovec, če ima gibljiv palec. Če je palec tog, pa gre za konzervativnega ljubimca. Bodite pozorni tudi na velikost palca. Dolg in debel palec naj bi kazal na ogromno spolne energije in na dominantnega ljubimca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    00:49 9. November 2014.

    Bi bilo zanimivo narediti statistiko, koliko vez je propadlo samo zato, ker je nekdo res verjel tem butastim nasvetom, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.