Pokakala jo je krava

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Lili Žagar se je preizkusila v molži in ob tem doživela neprijetno presenečenje.
Oglej si celoten članek

Lili Žagar ni le odlična voditeljica, temveč tudi kmetica. Včeraj je prvič pomolzla kravo in izkušnjo delila tudi na Facebooku: "Dragi moji, ne samo, da sem 'preživela' molžo, jaz čisto obvladam! V prvo mi je uspelo in čisto brez težav sem molzla. Očitno sem zadela tehniko, pa kravica je bila čisto mirna. Mestna punca je dokazala, da se znajde tudi na pravi kmetiji."

Lepa voditeljica pa je doživela tudi neprijetno presenečenje, med molžo je krava namreč opravila veliko potrebo. Gospodar jo je na srečo posvaril, da se to utegne zgoditi, zato si je Lili prej nadela haljo: "No, še dobro, da sem se oblekla ... In ja, res je letelo naokoli! Tako da je na srečo halja vse prestregla, hahaha."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.