Pokazala rane: Hčerko Ewana McGregorja v obraz ugriznil pes

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S svežimi ranami na rdečo preprogo.
Oglej si celoten članek

Clara McGregor stopa po očetovih stopinjah. Skupaj sta zaigrala v drami The Birthday Cake, ki je že doživela premiero. A le 30 minut pred slavnostnim dogodkom je 25-letno igralko napadel pes in jo ugriznil v obraz. "Ko moraš zaradi ugriza psa 30 minut pred premiero na urgenco,“ je lepotička zapisala ob posnetkih svojih ran.

Kljub nesrečnemu dogodku pa je bila Clara dobre volje in je blestela v svetli opravi iz modne hiše Fendi. Njena soigralka Siena Oberman je povedala, da je bila Clara videti brezhibno, Kaia Gerber pa je pohvalila njen pogum.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:19 17. Junij 2021.

    Kar tako od nikjer se je vzel en pes in gospodični skočil v obraz? Ha ha ha!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.