Pokazala sredinec, nato izpadla

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Kandidatka MasterChef Slovenija Maja se je malce spozabila …
Oglej si celoten članek

Sinoči smo lahko še zadnjič gledali Majo, ki je v MasterChef kuhinji nase opozarjala predvsem z jokom in živčnostjo. Zanjo je bil usoden suši, s katerim je imela ogromno težav.

Do nje je med kuhanjem prišla Alma in jo spraševala, ali ji bo uspelo, glede na to, da ima na pultu pravo zmešnjavo. Videlo se je, da se je morala Maja ugrizniti v jezik, ker ji takšni komentarji v tem trenutku prav nič ne pomagajo. Njeno razpoloženje je bilo na dnu. Ko jo je sotekmovalec z balkona poskušal potolažiti, da ima vse na krožniku, mu je pokazala sredinca. "Ne mi govorit, saj me nisi videl. Saj sploh ne veš, kaj imam na krožniku,“ je Maja svoj odziv pozneje pokomentirala v izjavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:35 15. Maj 2015.

    Res bo zdaj lepše gledat...le kako ženska funkcionira v življenju?

  • 14:34 15. Maj 2015.

    Format oddaje je tak, da mora bit en sodnik strog...poglej si original

  • 14:10 15. Maj 2015.

    histerično in zoprno bitje, če nisi sposoben ti niso drugi krivi....zdaj bo lepše gledat nadaljevanje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.