Pokazala vse: Tako daleč Britey Spears z golimi fotografijami še ni šla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brez sramu ...
Oglej si celoten članek

Britney Spears še nikoli ni šla tako daleč! Na Instagramu je objavila serijo fotografij s plaže, na katerih je popolnoma gola, svoje obline pa masira z mokrim peskom. Če na njenem mednožju ne bi bilo "srčka", bi videli vse! To pa je preveč celo za nekatere najbolj zveste privržence gibanja "Osvobodimo Britney".

Oblečena le v rdeč sončni klobuk je vsekakor pritegnila pozornost svojih 42 milijonov oboževalcev. Prsi si je prikrila le z rokami, srečni fotograf pa je lahko videl celo pevkino mednožje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:25 7. Oktober 2022.

    milf

  • 15:09 7. Oktober 2022.

    Kje so danes troli s komentarji kateri znajo vse, povezati s politiko. ?

  • 12:05 7. Oktober 2022.

    Spet en umotvor od a.h.f.!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.