Poklici, ki povzročajo depresijo

Foto: Profimedia voznik avtobusa Foto: Profimedia nepremičninar Foto: Profimedias pisarna Foto: Profimedia delavec Foto: Profimedia pisarna Foto: Profimedia pravnik Foto: Profimedia naravovarstvebik Foto: Profimedia parlament Foto: Profimedia pisarna Foto: Profimedia novinar
V teh poklicih je verjetnost, da boste zboleli za depresijo, največja.
Oglej si celoten članek

Ljudje, ki opravljajo fizično delo, kot na primer gradbeniki ali rudarji, imajo najmanj možnosti, da zbolijo za depresijo, so ugotovili strokovnjaki univerze v Cincinnatiju. Pri katerih poklicih je verjetnost za nastanek depresije največja, lahko vidite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:23 28. Avgust 2014.

    Najbolj depresiven je poklic Potrošnik. Ena budala se izmisli, da je fino, če se polivaš z mrzlo vodo, sedaj so …

  • 13:48 28. Avgust 2014.

    Moja plača je depresivna.

  • 10:21 28. Avgust 2014.

    O čem ti bluziš?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.