Poklon Jacksonu tudi v Disneylandu

Foto: Žurnal24
Pokojnemu kralju popa Michaelu Jacksonu naj bi se poklonili tudi v Disneylandu in na podelitvi MTV nagrad v New Yorku.
Oglej si celoten članek

Vodilni v kalifornijskem parku Disneyland razmišljajo o tem, da bi v čast pokojnemu kralju popa Michaelu Jacksonu zavrteli sedemnajstminutni 3D-film Captain EO iz leta 1986. V njem igra glavno vlogo sam Michael, ki poskuša s svojo vesoljsko posadko zlobni kraljici dostaviti posebno darilo. V filmu Jackson odpoje dve pesmi.

Oboževalci moledujejo organizatorje v Disneylandu, naj posvetijo film pokojnemu pevcu, ki so ga prejšni teden po dveh mesecih končno pokopali v krogu družine in prijateljev. Naznanilo o objavi filma bo jutri.

Browna ne bo na Dunaju ...
Kljub prvotnim napovedim, da bo Chris Brown nastopil na koncertu 26. septembra na Dunaju, posvečenemu kralju popa, pevca tam ne bo. Njegov predstavnik je povedal, da Chris, ki je na pogojni kazni zaradi napada na nekdanje dekle Rihanno, na nastop nikoli ni pristal.

… Janet pa se bo poklonila na MTV
Ekstravagantno predstavo na nedeljski prireditvi letošnjih nagrad MTV pa načrtuje Jacksonova sestra Janet. Za nastop pridno vadi petnajst ur na dan, z njo pa bo v živo v New Yorku plesalo še dvajset plesalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.