Poklonite rojstvu zlat spomin

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poznate družino, ki se jim je ali šele bo v letu 2013 pridružil novi družinski član?
Oglej si celoten članek

Rojstvo otroka in druge nepozabne trenutke v življenju želimo ohraniti v spominu za vedno. Nanje nas lahko spominja v letu 2013 izdan kovanec iz čistega zlata z motivom bele štorklje, ki predstavlja rojstvo, srečo in blaginjo. Od sredine januarja 2013 je na voljo v 18 poslovalnicah Abanke po Sloveniji.

Zlatnik »bela štorklja« tehta 1 g, ima čistino 9999 in je izdan v omejenem številu 5000 kovancev. Ekskluzivno za Abanko so ga izdali Cookovi otoki, kjer je tudi uradno plačilno sredstvo. V lični leseni darilni embalaži je lahko privlačno darilo in trajen spomin.

Več informacij o zlatniku in ponudbi plemenitih kovin Abanke najdete na spletni strani: http://www.abanka.si/zlatnik-abanke/ ali na telefonski številki: (01) 47 18 195.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.