Pokukajte v legohotel

Foto: Žurnal24 Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel Foto: Reuters Lego hotel
Poplavi tematskih hotelov se bo v Kaliforniji aprila pridružila konkurenca, sestavljena iz legokock. Pokukajte, kako potekajo še zadnje priprave pred otvoritvijo.
Oglej si celoten članek

Doživetje v kalifornijskem tematskem parku Legoland bo od aprila še večje – s spanjem v legohotelu, seveda. Že pred vhodom bo obiskovalce pozdravil zelen zmaj, gostje pa bodo v hotelu lahko uživali v pravi legoizkušnji. Zanje bodo poskrbele tematske sobe, interaktivne igre pa tudi nešteto kipov, detajlov in igralnih površin iz priljubljenih pisanih kock.

Hotel ima 250 družinskih sob z ločenim delom za starše in otroke, obiskovalci pa bodo poleg možnosti za igro na prav vsakem koraku – tudi med večerjo, deležni možnosti za obisk tematskega parka še pred odprtjem za obiskovalce, ki v hotelu ne bodo prenočili, najmlajši obiskovalci hotela pa se bodo lahko zabavali tudi ponoči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.