Pokvačkano pohištvo

Foto: Žurnal24 (Foto: Slovenski etnografski muzej)
S cvetovi popestreno etnopohištvo si oglejte v Slovenskem etnografskem muzeju ali naredite kar sami.
Oglej si celoten članek

Cvetnoetno je naslov kolekcije etnopohištva, ki je nastalo v sodelovanju med oblikovalkama Špelo Leskovic in Almiro Sadar ter Mizarstvom Černe. Cvetlično pohištvo lahko v Slovenskem etnografskem muzeju v Ljubljani občudujete od včeraj pa vse do konca septembra. V pohištvu se prepletata sodobnost in tradicija kmečkega pohištva, krasijo pa ga kvačkane slovenske cvetlice.

Sobotna delavnica kvačkanja
Že to soboto se lahko na delavnici kvačkanja (začne se ob 11. uri; prijave danes) med drugim seznanite z osnovami kvačkanja in možnostmi uporabe kvačkanja pri najrazličnejših tekstilnih izdelkih. Teden za tem ob isti uri pa si boste lahko iz različnih materialov ustvarili unikaten stol ali starega osvežili s svojo dekoracijo. Za prijave in več informacij pokličite na 031 728 955.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.