Pol leta brez seksa? Z veseljem!

Foto: Žurnal24
Britanci bi se v zameno za 50-palčni plazma televizor za pol leta odrekli seksu, je pokazala raziskava, v kateri je sodelovalo približno dva tisoč Otočanov.
Oglej si celoten članek

Raziskavo je izvedla neka trgovska veriga, ki veliko stavi na prodajo plazma televizorjev, in izsledki so nekoliko presenetljivi. Kar 47 odstotkov vprašanih moških bi se bilo pripravljenih za šest mesecev odreči seksu, če bi bili za spolno vzdržnost nagrajeni z velikim plazma televizorjem. Med Britankami, ki so sodelovale v raziskavi, bi jih seks za plazmo zamenjala le približno tretjina. Velikost je torej pomembnejša moškim, pravijo trgovci, nekoliko osupli nad moškimi odgovori.

Četrtina vprašanih pa bi v zameno za plazma televizor nehala kaditi, nekoliko manj bi jih rade volje nehalo jesti čokolado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.