Polavderjeva stisnila kandidata šova

Foto: Planet TV Moj dragi zmore Foto: Planet TV Moj dragi zmore Foto: Planet TV Moj dragi zmore
Ena izmed tekmovalk šova Moj dragi zmore bo svojega dragega poslala v boj z olimpijko Lucijo Polavder.
Oglej si celoten članek

V petkovi oddaji Moj dragi zmore na Planet TV se bodo tekmovalci soočili s prav posebnim izzivom – pomeriti se bodo morali s profesionalno judoistko Lucijo Polavder, ki je leta 2008 na olimpijskih igrah v Pekingu osvojila bronasto kolajno v kategoriji nad 78 kilogramov. V boj z Lucijo je njegova boljša polovica poslala Petra Ferka.

"Gospod že 25 let trenira nogomet in vidi se, da je fizično dobro pripravljen, tako da se je borba hitro končala," nam je izdala Lucija, ki tekmovalcu ni prav nič popuščala: "Borba je borba. To je bilo prvič, da sem se na ta način pomerila z nekom, ker pa delam predstavitve juda, je to pozitivno za nas, sploh če je obrnjeno na šalo in če ljudje to dobro sprejmejo." In kako se je počutila Petrova izbranka, ko ga je pustila v boj z šampionko? "Bila je borba na tleh, tako da ni bilo nevarnosti, da bi prišlo do kakšne poškodbe," je dodala Lucija, ki je menda pristala na hrbtu. Ali to pomeni zmago kandidata?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.