Polesovi srečnici iz zagate pomagal Jelinčič

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Na Ljubljanskem tednu mode se je po pisti sprehodila tudi 70-letna gospa. Za to se lahko zahvali Petru Polesu.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook/LJFW Ana Gospa Ana, stara 70 let, si že od nekdaj želi sprehoditi po modni pisti. Ker na svoje manekenske ambicije še vedno ni pozabila, so ji željo izpolnili ustvarjalci šova Dan najlepših sanj, ki ga vodi Peter Poles.

Ana se je tako s pomočjo Tjaše Kokalj naučila hoje, se oblekla v oblačila znanih modnih oblikovalcev, na koncu pa se je lahko sprehodila po modni brvi na Ljubljanskem tednu mode. A njen nastop ni šel po načrtih. Že na samem začetku je Ani namreč z glave padla ogromna kučma, ki jo je pobral Zmago Jelinčič. Ta je bil nad pokrivalom več kot navdušen. Ali ji je kučmo vrnil in kako se je na napako odzvala Ana, bomo lahko videli v nocojšnji oddaji.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.