Poleti bodo moški v rožicah

Foto: Žurnal24 DeG Foto: Žurnal24 Coveri Foto: Žurnal24 DeG Foto: Žurnal24 DeG Foto: Žurnal24 DeG Foto: Žurnal24 DeG
Cvetlični vzorci se bodo letos bohotili tudi na moških oblačilih.
Oglej si celoten članek

Moda
Na modnih brveh, na katerih so priznani oblikovalci predstavljali moške kolekcije za letošnjo pomlad/poletje, je bilo mogoče zaslediti vrsto stvaritev, ki so jih krasili cvetlični potiski.

V galeriji si oglejte nekaj postavnih fantov v rožicah.

Sproščeno in modno
Cvetlice, ki bodo letos kraljevale v različnih barvah, bo opaziti ne le na majicah in srajcah, temveč tudi jaknah in hlačah. Pojavljale se bodo v različnih oblikah, od majhnih do izjemno velikih. Običajno bodo posejane po vsej površini lahkotnih poletnih srajc, nadvse primernih za sproščeno preživljanje vročih dni. Bela barva, majice v cvetličnih vzorcih z barvnimi sledmi zelene in bež, bodo spomnile na poletno travniško idilo. To je vodilo za modni videz letošnjega poletja.

Kontrast za pogumne

Modni oblikovalci svetujejo izbiro vzorcev, ki se bodo najbolj prilegali celotnemu videzu. Za bolj dramatičen videz bodo najprimernejši vzorci rož v kontrastnih barvah, za vsak dan pa nekoliko bolj zadržani odtisi. Najpogumnejši si bodo lahko omislili cvetlične vzorce v obliki vezenin s prišitimi cvetlicami in listi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.