Poleti v Kmetiji, sedaj noseča!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zanjo je bila v šovu usodna poškodba.
Oglej si celoten članek

Majo Pavlovič iz Laškega je Slovenija spoznala v 10. sezoni Kmetije, ki se je končala pretekli teden. Zmagal je Žan. 

Maja je iz šova izstopila zaradi poškodbe noge. Od bolečin se je po nezgodi zvijala na travniku, več o tem TUKAJ. Četudi ni prišla do finala, se je leto za 23-letnico končalo zmagovalno, še lepše pa bo zanjo leto 2024. Za portal Njena.si je namreč povedala, da pričakuje otroka. 

V šovu smo spoznali tudi njenega srčnega izbranca Armina, ki ga je Maja zelo pogrešala - še zlasti na dan, ko bi praznovala prvo obletnico ljubezni, a sta bila zaradi šova žal ločena "Srečno obletnico tudi tebi. Pogrešam te močno. Vse je super. Upam, da boš zdržala in zmagala. Mi smo s tabo. Najrajši te imava," ji je takrat v video sporočilu povedal simpatični Armin.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.