Poletite v London

Foto: Žurnal24 Morda London čaka na prav na vas. Z EasyJetovo letalsko vozovnico v žepu boste v
Vas mika London? Berite naprej! Začenjamo namreč drugi krog nagradne igre EasyJet in z malo sreče ste lahko med izžrebanci prav vi!
Oglej si celoten članek

V nagradni igri nizkocenovni letalski prevoznik EasyJet podarja dve povratni letalski vozovnici v britansko prestolnico. Kaj morate narediti vi? Sodelujte v nagradni igri – prepoznajte londonsko znamenitost na fotografiji, nekajkrat kliknite, nato pa počakajte sedem dni. Imena dveh srečnežev, ki bosta z EasyJetom poletela v London, bomo objavili 10. aprila ob 13.00. Če ne boste zagledali svojega imena, vseeno ne obupajte, saj bo že 17. aprila nova priložnost – spet se boste lahko potegovali za dve letalski vozovnici do Londona in nazaj.

Če pa ne morete čakati in si zares zelo želite v London, rezervirajte poceni polet že danes. V Londonu vam zagotovo ne bo dolgčas. Muzeji, galerije, parki, trgovine, pubi .... Samo izberite! In seveda prej sodelujte v naši NAGRADNI IGRI EasyJet!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.