Poletje v sončni barvi

Foto: Imaxtree Zambon Foto: Imaxtree Navarra Foto: Imaxtree Iceberg Foto: Imaxtree Coveri Foto: Imaxtree Coveri Foto: Imaxtree Coveri Foto: Imaxtree Blugirl Foto: Imaxtree Blugirl Foto: Imaxtree Aquilano
Sončna, vpadljiva in sproščena – barva letošnjega poletja je rumena.
Oglej si celoten članek

Letos poleti se pogumno odločite za kak kos garderobe v močni rumeni barvi,” pravi stilistka in oblikovalka Metka Reberšak.

Kričeča za pogumne

Živa in kričeča predstavnica barvne lestvice bo popestrila poletna oblačila,” pove Reberšakova.  Omislite si jo od glave do peta, svetuje. Manj pogumni izberite modne dodatke v živahni barvi ali pisana oblačila, ki imajo nekaj rumene v svojem vzorcu, dodaja. Za bolj sproščen videz jo kombinirajte z nevtralnimi barvami – bela in siva jo bosta umirili. Če si upate več, pa jo kombinirajte s pariško modro, rdečo ali oranžno, ki jo bodo dodatno popestrile.

Rumena za dvig razpoloženja

Rumena barva dvigne razpoloženje, zato je primerna za zabave, zmenke in piknike. V lepih in elegantno oblikovanih oblačilih rumene barve lahko greste tudi v službo, a jih kombinirajte s temnejšimi in umirjenimi toni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.