Poletna koža od A do Ž

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Če ne želite, da vas predčasno okrasijo izrazne gube, pege in uvela koža, da obolenja za kožnim rakom sploh ne omenjamo, na svoj največji organ ne pozabite nanesti ustreznega zaščitnega faktorja.
Oglej si celoten članek
Priloga Žurnal24 IN izide v ponedeljk 13. junija v Žurnalu24.

Ustrezna zaščita že zdaj je največja naložba za prihodnost, praženje v imenu nabiranja vitamina D pa škodljiv izgovor. Abecedo izdelkov, med katerimi boste zagotovo našli takega, ki bo vam pisan na kožo, si oglejte v prilogi Žurnal24 IN, ki bo izšla v ponedeljek, 13. junija.

Prebrali boste lahko še, kakšni so trendi ličenja, kam lahko odpotujete na romantične počitnice in kako čisto preprosto narediti okusno jagodno torto. V ponedeljek zjutraj zato poiščite svoj izvod Žurnal24 IN, brezplačno prilogo časnika Žurnal24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.