Poletna šišenska jazzmanija

Foto: Žurnal24 Poletni večeri Šiškaton bodo v soboto, 21. avgusta, gostili Zlatka Kaučiča. Glas
Jazz. Glasbeniki bodo poletje popestrili z brezplačnimi koncerti na vrtu Kina Šiške.
Oglej si celoten članek

Za vse ljubitelje jazza je Kino Šiška pripravil brezplačne koncerte, ki bodo čez poletje ob torkih in sobotah v kavarni Kralj.

Danes ob 21. uri (tokrat izjemoma na petek) bo serijo petnajstih koncertov Šiškaton odprl Domen Gnezda trio, do 31. avgusta pa bodo med drugim nastopili Balžalorsky Drašler trio, Kombo Zlatka Kaučiča in Sportbilly krši embargo.

“V ideji vidimo odlično priložnost za vsaj nekaj dobre glasbe ne samo v centru Ljubljane,” pravijo v Kinu Šiška in dodajajo, da je za rojstvo Šiškatona zaslužen njegov programski vodja Črt 
Lipovšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.