Poletni kos: clogsice

Foto: Amour Bells coklji Foto: Amour Bells coklji Foto: Amour Bells coklji
Videz sedemdesetih nadgradite z lesenimi coklami z debelejšim podplatom, ki so navduševale na modnih pistah.
Oglej si celoten članek

Lesene cokle so nepogrešljiv kos za vse vintage navdušenke, pa tudi za tiste, ki želite izstopati. Kombinirate jih lahko čisto povsod - tako h kratkim kombinezonom kot k dolgim krilom in maksi oblekam. Čeprav morda na prvi pogled delujejo neudobno, je korak zaradi srednje debelega ravnega podplata zelo lahkoten.

Všeč so nam cokle ali clogsice, ki jih je na tednu mode v Zagrebu skupaj s svojimi oblačili predstavila hrvaška oblikovalka Jasmina Arnautović. Cokle Amour Bells so izdelane iz elegantnega temno rjavega lipovega lesa in usnja. Za igrivo pozibavanje poskrbijo mali pozlačeni in niklani zvončki na platformi, ki jim dodajo piko na i. Da cokle spominjajo na tiste, s katerimi so v preteklosti plemkinje zapeljevale svoje izbrance, ni naključje, saj je oblikovalka navdih črpala iz 18. stoletja.

Če so osvojile tudi vas, lahko svoj par naročite preko spletne prodaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.