Poletno noč poje tudi Sandra Auer

Foto: Mediaspeed.net Sandra se bo spet posvetila glasbi. (Foto: Katja Kodba / mediaspeed)
Finalistka Big Brotherja Sandra Auer se po večmesečni odsotnosti znova vrača na glasbene odre. Tokrat bo v svoji izvedbi predstavila zimzeleno pesem Poletno noč.
Oglej si celoten članek

25-letna študentka Sandra Auer se po skladbi Afrika in po nekajmesečni odsotnosti zaradi študija in bivanja v hiši Big Brother slavnih znova vrača na glasbeno sceno.

V hiši Big Brother je morala odpeti zimzeleno uspešnico Poletna noč, za katero je glasbo in aranžma napisal Mojmir Sepe, besedilo Elza Budau, zapela pa jo je Marjana Deržaj. Pesem je zapelo že ogromno slovenskih izvajalcev, v oddaji pa jo je Sandra odpela s pevcem skupine Langa Mišem Kontrecem.

Ker je s pesmijo Sandra navdušila, se je odločila, da jo posname v sodobnejših in hitrejših ritmih, ki so ji bolj pisani na kožo. Pesmi boste lahko kmalu prisluhnili, saj se bo na slovenskih radijskih postajah vrtela od srede, 22. decembra, naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.