Policija bo zaslišala Peachesinega moža

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sprožili kriminalistično preiskavo, s katero bodo poskušali odkriti, kdo je Peaches Geldof dobavljal heroin.
Oglej si celoten članek

Mediji poročajo, da je policija sprožila kriminalistično preiskavo, s katero bodo poskušali razjasniti okoliščine smrti hčerke Boba Geldofa, Peaches Geldof, ki je umrla pretekli mesec.

Policija je potrdila, da je zvezdnica umrla zaradi drog. Ker pa niso našli nobenih pripomočkov, ki jih uporabljajo odvisniki, so se pojavila namigovanja, da je nekdo pred prihodom policije počistil hišo. Zato bodo v okrivru te preiskave zaslišali tudi Peachesinega moža Thomasa Cohena, ki je našel truplo.

Preiskovalci so tudi sporočili, da iščejo osebo, ki je zvezdnici dobavljal heroin, ki je bil usoden tudi za njeno mamo Paulo Yates.

Mediji tudi pišejo, da je Peaches že nekaj časa na skrivaj obiskovala kliniko za odvajanje od drog. Po besedah vira se je bala, da bi njen mož izvedel, da je spet odvisna od heroina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.