Policija potrdila krajo v Hoferju

Foto: Žurnal24 Nana Zeneli. S kakšno kaznijo jo bo odnesla? (Foto: Anže Petkovšek)
Policija je potrdila, da je prišlo v petek zvečer v trgovini Hofer v Ljubljani do poskusa tatvine. Vpletena naj bi bila Nana Zeneli.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali, da naj bi udeleženko resničnostnega šova Big Brother Nano Zeneli zasačili pri kraji. Kot je poročal pozarreport.si, jo je varnostnik "dobil", kako je s prijateljico kradla pršut in druge izdelke višje vrednosti.

Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik policije, je za Žurnal24 danes potrdil, da so bili obveščeni o poskusu kraje, ki se je zgodila 4. 2. ob 19.30 v trgovini na Cesti na Brdo v Ljubljani. Zoper osumljeni osebi bo policija podala kazensko ovadbo, saj je predlog za pregon podalo oškodovano podjetje. Zaradi varstva osebnih podatkov policija imen vpletenih ne navaja.

Zenelijeva, pri kateri smo želeli preveriti resničnost navedb, se niti danes ni odzvala na naše klice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.