Policija prepovedala prsato konkurenco Kristene Mandarine

Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno
Še ena vroča prodajalka z ulice.
Oglej si celoten članek

Hrvaška prodajalka sadja, ki še ni utonila v pozabo, je mlada Kristina Penava, ki je začela kot prodajalka mandarin na eni od obcestnih stojnic v predmestju Zagreba in si iz tega zgradila lepo medijsko kariero. Danes sodeluje v resničnostnih šovih in je iskan erotični model. Takrat so njene mandarine hodili kupovat polni avtobusi oboževalcev, ki pa so jih seveda bolj zanimale prodajalkine "melone" oziroma bogato oprsje.

Foto: Instagram Kristina Mandarina

O podobnem "trgovskem triku" pa poročajo tudi z drugega konca sveta, s Tajske, kjer lokalne oblasti niso preveč navdušene nad "dvojnico" Kristine Mandarine. Kuharica s stojnice v Buriramu je namreč prav tako znana po svojih XXL oblinah, ki jih ne skriva. Prav z njimi celo vabi na svojem oglasnem panoju. Dekle z imenom Nong Pookie ve, kako tržiti svoje dobrote, a se lokalni policisti z njenim načinom ne strinjajo. Njena vroča oprava jih tako jezi, da so dekletu odredili, da mora svoje obline nujno pokriti. 

Fotografije, ko je še lahko prodajala v seksi opravah, si oglejte v galeriji ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:10 6. Marec 2022.

    Kolk butast moraš bit, da kupiš stvar pri nekomu samo zato, ker ima velike joške. 🤦‍♀️

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.