Policija priprla strastni par

Foto: Žurnal24 Zaljubljenca se nista ozirala na okolico in sta si dala duška.
Na Poljskem je mimoidoče pretresel mlad par, ki se je strasti predajal kar na pločniku. In to sredi belega dne.
Oglej si celoten članek

Ker se je strastni parček, 19-letna Kamila in 19-letni Tomasz, sproščal ob zelo prometni cesti, so ju seveda takoj opazili. Ko je policija pristopila do zaljubljencev, se nista pustila motiti. Možema v modrem sta zabrusila, naj takoj odideta in ju pustita dokončati 'delo'. "Rekla sta, da se nista mogla zadržati,“ je povedal policist, ki je gola golobčka aretiral.

Njuno akcijo so posnele celo kamere bližnjega trgovskega središča, kar je razveselilo lokalne časopise, ki so erotično dogodivščino seveda objavili.

Ljubimca so čez čas izpustili, saj se nobeden od mimoidočih ni pritožil. Kamila in Tomasz sedaj menda razmišljata o tožbi zoper policijo, in sicer zaradi neupravičenega pridržanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.