Policija zadržala Seko

Foto: Boris Scitar/Pixsell
Foto: Boris Scitar/Pixsell
Seko Aleksić so pod drobnogled vzeli policisti.
Oglej si celoten članek

Ko je v igri zakon, privilegijev ni, je spoznala tudi srbska turbo diva Seka Aleksić. Pevko in njenega moža Veljka Piljikića so policisti ustavili na poti iz Novega Sada in pregledali prav vsak kotiček njunega avtomobila, poroča spletni portal Blic Online.

Zakonca sta sprva mislila, da gre le za rutinsko kontrolo, zato je bila Seka menda vidno šokirana, ko je morala eno uro čakati na mrazu, da so možje v modrem natančno pogledali avtomobil in vse naprave. Mislila je, da se šalijo, soprog pa jo je miril. Policisti očitno niso našli ničesar sumljivega, saj sta se lahko zakonca po natančnem pregledu končno odpeljala domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.