Policijo klical tudi Gannin partner Stane

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Svojo plat zgodbe nam je povedal tudi Gannin partner Stane, za katerega je izjavila, da jo je davil in nad njo vršil psihično in fizično nasilje.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Ganna v Kmetija: Nov začetek dobila pismo nekdanjega partnerja Staneta in po tem, ko je izjavila, da je živela v hiši, kje je bilo veliko nasilja, nas je zanimala njegova plat zgodbe. Policali smo ga in vprašali, ali jo je res davil in zakaj je bila policija tolikokrat pri njih.

Stane je povedal, da je bila policija pri njih samo dvakrat in ne večkrat, kot je izjavila Ganna. "Policijo sem klical tudi jaz. Enkrat sem jo klical, ker gospe celo noč ni bilo domov. Bila sva na neki zabavi in ljudje so ji rekli, da sem odšel z drugo žensko. Ona jim je verjela in očitno šla spat nekam drugam. Ko sem poklical policijo, je vmes že prišla domov in ker sem jo udaril, sem jaz dobil kazen. To, da je bila policija samo dvakrat pri nas, se lahko dokaže, saj obstajajo zapisniki."

Zelo zgovorni Stane nam je želel povedati celotno njuno zgodbo in opisati njun odnos, kjer je bila Ganna, po njegovih beseda, velika zapravljivka in se ni ozirala na to, da bi si sama poiskala službo. "Govorijo, da je skromna, da je ne vem kaj, ona je vedno kupovala najdražje stvari. Pa saj ni problema, če imaš denar, ampak jaz ga nimam toliko, žal." Dodal je, da je Ganna velikokrat odpotovala v Ljubljano ali celo v Reko, kamor si je šla popraviti zobe: "Prišel sem domov in ker je ni bilo tam, sem jo poklical in vprašal, kje je. Rekla je, da je s prijateljico v Reki, da sta si šli popraviti zobe. Pa kako lahko človek tega ne javi svojemu partnerju in kar gre?" Poleg tega, da si je popravila zobe, naj bi si pred dvema letoma popravila tudi prsi: "Dala si jih je popraviti, ker je imela povešene in jo je to motilo. Plačala je 2500 evrov in vem, da si je ta denar sposodila. Močno dvomim, da ga je vrnila."

Stane, moški, s katerim je bila Ganna skoraj štiri leta, je povedal, da ga je zelo prizadelo, da ga je v šovu predstavila kot 'najbolj groznega človeka'. Povedal je, da šov spremlja in da se mu zdi Ganna točno takšna, kot je: "Ona je takšna, kot jo vidimo. Zahrbta in laže, takšna je tudi sicer."

Za konec je še dodal, da je bil najbolj kritičen njun odnos, ki ga označil za 'katastrofalnega', a doda, da se zaveda njenih kvalitet in prizna: "Kar se gospodinjstva in kuhinje tiče, to kapo dol, je bilo vse na nivoju. Samo odnos je bil obupen."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:57 24. Oktober 2016.

    ukrajinska lovača....

  • 09:56 24. Oktober 2016.

    tipična sponzoruša....

  • 08:21 24. Oktober 2016.

    Bravo Žurnal, to je pravo raziskovalno novinarstvo. Seveda je to novica oz. članek, ki sodi na prvo stran in zasluži …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.