Policijsko poročilo: Ryan in Blake poročena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Če gre verjeti policijskemu poročilu, sta se igralca Ryan Reynolds in Blake Lively poročila.
Oglej si celoten članek

Se je na skrivaj poročil še en hollywoodski par? Več spletnih portalov poroča, da sta Ryan Reynolds in Blake Lively skočila v zakonski jarem. To naj bi bilo razvidno iz policijskega poročila, v katerem se je beseda "žena" pojavila kar dvakrat.

Osmega julija je Reynolds poklical policijo in se pritožil, da njega in "njegovo ženo" nadlegujejo paparaci. "Gospodu Reynoldsu in njegovi ženi smo svetovali, naj pokličeta policijo, če bi na njuno posestvo vdrli neznanci," še piše v poročilu.

Zvezdnika, ki sta par od novembra lani, se na govorice še nista odzvala. Spoznala sta se med snemanjem filma Zelena svetilka. Če namigovanja držijo, je to Ryanov drugi zakon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.