Policisti obiskali Miley Cyrus

Foto: FameFlynet Miley Cyrus policija Foto: FameFlynet Miley Cyrus policija Foto: FameFlynet Miley Cyrus policija Foto: FameFlynet Miley Cyrus policija Foto: FameFlynet Miley Cyrus policija Foto: FameFlynet Miley Cyrus policija
Včeraj so se možje v modrem oglasili na domu pevke Miley Cyrus. Kaj je bil razlog za njihov obisk, ni znano.
Oglej si celoten članek

Paparaci so včeraj ujeli Miley Cyrus, kako je odprla vrata losangeleškim policistom in jih spustila v svoj dom. Zakaj so prišli, ni znano. Zanimivo pa je, da je Miley le pred dvema dnevoma dajala nasvet Justinu Bieberju, ki ima zadnje čase pogosto opravka z možmi v modrem, kako naj se izogiba težavam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.