Policisti preiskali Sheenov dom

Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava Foto: Žurnal24 Charlie Sheen preiskava
Možje v modrem so temeljito preiskali dom Charlieja Sheena, saj so dobili namig, da zvezdnik nezakonito poseduje orožje. Policisti so v njegovi vili našli starinsko pištolo in nekaj metkov.
Oglej si celoten članek

Policisti naj bi dom Charlieja Sheena preiskali zaradi namigovanj, da v njem skriva droge in orožje. Pred njegovo hišo v Los Angelesu se je zbrala množica radovednežev in paparacev, med njimi pa se celo govori, da so možje v modrem prišli zato, da bi zvezdnika odpeljali v psihiatrično bolnišnico.

 

Kmalu po preiskavi pa je Charlie prek Twitterja sporočil, da so vsa namigovanja neresnična. "Vse je v redu. Več bom razložil kasneje."

 

Fotografije Charliejeve hiše med preiskavo si oglejte v zavihku Galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.