Poligamista pretepli ženi

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: shutterstock)
Pakistanskega poligamista sta pretepli njegovi dve ponoreli ženi, ker sta mislili, da skrivoma načrtuje peto poroko.
Oglej si celoten članek

Musliman Mian Išak iz Pakistana je bil na poroki s svojo tretjo ženo Fauzio, ko sta k njemu pristopili njegovi drugi dve ženi Mehviš in Uzma ter ga obtožili, da je ne le skrivoma poročen s četrto ženo, temveč da načrtuje zakon še s peto žensko. Nato sta začeli prevračati mize na poroki in ga pretepati s čevlji, dokler se ni vmešala policija.

"Veva, da se poskuša še petič poročiti, zato bi moral biti javno ponižan za svoje početje," je povedala Uzma. Mian pa trditve zanika: "Izmislili sta si že eno ženo in zdaj poskušata prepričati ljudi, da se trudim imeti še peto. To je laž. Pripravljen sem priseči na življenje, da imam le tri žene. In to je v skladu z islamom."

Njegovi prvi dve ženi se trenutno poskušata ločiti od njega. V islamu ima moški lahko do štiri žene, vendar mora z vsemi ravnati dobro in enakopravno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.