Poljub, ki je spremenil njeno življenje

Foto: Žurnal24 William in Kate se bosta poročila aprila. (Foto: EPA)
27. marca 2002 se je zgodil poljub, ki bo zapisan v zgodovinske knjige. Na ta dan sta se namreč prvič poljubila bodoča kralj in kraljica Velike Britanije.
Oglej si celoten članek

Nekoč je živela lepa deklica, ki je prihajala iz čisto običajne družine. Njen dedek je bil rudar, njena mati pa stevardesa. Ko je bila stara 20 let, je dobila poljub, ki je za vselej spremenil njeno življenje, piše Bild. Tako nekako bi lahko povzeli življenje Kate Middleton, ki je včeraj tudi uradno postala zaročenka britanskega princa Williama.

William in Kate sta se spoznala poleti leta 2001, ko se je princ vpisal na univerzo St. Andrew's na Škotskem. Na stopnišču je večkrat srečal lepo rjavolaso Kate, ki mu je takoj padla v oči. A lepotica je bila v tistem času oddana. Njenemu fantu je bilo ime Rupert Finch.

Usodni poljub

Foto: Žurnal24 Britanci se veselijo s svojim bodočim kraljem.

Nato pa je prišel 27. marec 2002. Na univerzi so priredili šaljivo modno revijo, na kateri se je Kate predstavila v črnem spodnjem perilu. William je s svojim prijateljem sedel v prvi vrsti in pravijo, da mu je v uho zašepetal: "Kate je vroča." Pozneje istega  večera sta se William in Kate zavlekla v kot. Oba sta bila malce opita in William se je hitro opogumil. Kate je potegnil k sebi in jo poljubil. Temnolaska naj bi ga presenečeno odrinila in zardela. William se je nato več mesecev zaman trudil osvojiti njeno srce.

Par sta postala šele, ko se je William preselil v hišico v ulici Hope Street, kjer je z dvema prijateljema živela tudi Kate. Dobri dve leti sta svojo ljubezen skrivala. Da je Kate Williamovo dekle, je postalo uradno šele leta 2004, na smučarskih počitnicah v švicarskem Klostersu. 

Konec in nov začetek
Nato je odjeknila vest, da sta se razšla. Mnogi pravijo, da je bila to le krinka, ker si je par zaželel več zasebnosti. Mediji so bili namreč neprizanesljivi. Iz Kate so se velikokrat norčevali in jo naslavljali kot "stevardesino hčer". Leta 2005 se je Kate celo pritožila nad medijsko pozornostjo. Leto dni pozneje so za Kate najeli varnostnika, ki jo je spremljal 24 ur na dan.

Mediji so tistega leta sicer poročali, da je Kate Willsa zapustila, ker je zanemarjal njuno zvezo. Časopisi so bili polni vesti o Williamovih žurerskih podvigih, na katerih lepih deklet ni manjkalo. Še istega leta pa sta spoznala, da ljubezni med njima le ni konec. To je bilo prvič opaziti med spominskim koncertom za princeso Diano, ki se ga je udeležila tudi Kate. In četudi sta sedela dve vrsti narazen, se je med njima iskrilo.

Kakorkoli že, to je zgodovina. Na Katino roko je William po devetih leti zveze le nataknil prstan, in to zaročni prstan svoje matere, še vedno nepozabljene Lady Di.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.