Polnjena jajca za noč čarovnic

Foto: Blanka Kefer
Foto: Blanka Kefer
Današnji večer popestrite s strašljivimi prigrizki. Pokusite polnjena jajčka s pajki.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

  • 8 jajc
  • 100 g majoneze
  • 1 žlica dijonske gorčice
  • kanček tabaska (po okusu)
  • sol
  • poper
  • 10 oliv

Priprava:

  • Za polnjena jajca s pajki za noč čarovnic jajca trdo kuhamo 10 minut. Nato jih ohladimo s hladno vodo in olupimo.
  • Na sredi jih po dolžini narežemo na polovice in z žličko iz njih previdno vzamemo rumenjake. Te zmešamo z gorčico, majonezo, tabaskom, poprom in soljo.
  • Olive razpolovimo in razkoščičimo. Pol polovičk pustimo, preostale pa narežemo na po osem trakcev.
  • Rumenjakovo maso damo v brizgalno vrečko in jo vbrizgamo v jajčne rumenjake. Na vsako jajčno polovico na sredino postavimo eno polovičko olive, okoli katere razporedimo osem trakcev, ki predstavljajo pajkove nogice.

Polnjena jajca s pajki za noč čarovnic postrežemo takoj ali pa jih postavimo v hladilnik.

Nasvet:

Za polnjena jajca s pajki za noč čarovnic uporabimo olive različnih barv, če jih le dobimo. Tako bo jed barvitejša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.