Polona Kranjc popolnoma spremenila videz, kakšna mačka!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
To pa je sprememba …
Oglej si celoten članek

Resničnostna zvezdnica in po novem lastnica kavarne, Polona Kranjc (Sanjski moški, Kmetija) je v novo leto zakorakala z osveženim videzom. Svoje dolge svetle lase je postrigla skoraj na kratko in novo pričesko pokazala na Instagramu. Odlično se ji poda, kajne?

Foto: Instagram Polona Kranjc

Sicer pa je mlada Polona pred kratkim stopila tudi v zelo odgovorne čevlje, saj se ji je izpolnila dolgoletna želja. "Moja dolgoletna želja je, da bi imela svoj lokal. Mami je, medtem ko sem bila na Kmetiji, našla prostor in uredila vse pogodbe. To je moje veliko presenečenje," je za zurnal24.si novembra zaupala Polona, ki  lokal oziroma kavarno v centru Domžal tudi vodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 00:17 5. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 22:18 4. Januar 2022.

    tej psihično moteni in agresivni babi se niti na 100 metrov nebi približal...bogi tist ki ima opravka s tem osebkom...bogi …

  • 21:48 4. Januar 2022.

    Če je ta mačka potem sem jaz lahko veverica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.