Polovica jih vohuni za partnerjem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Več kot polovica ljudi, ki so v resnih zvezah, vohuni za svojim partnerjem. Čeprav so ženske bolj sumničave, pa so moški pri odkrivanju še hujši.
Oglej si celoten članek

Nova raziskava je pokazala, da je 58 odstotkov ljudi že vohunilo za svojim partnerjem, in to v kakršnikoli obliki. Rezultati kažejo, kako malo zaupanja imamo v svoje partnerje. Kdo pa nam lahko karkoli zameri? Vedno več je namreč poročanja o varanju, aferah za eno noč in podobno, tako da že manjši sumljivi znaki, ki jih opazimo pri partnerju, vzbudijo alarm.

Pripravljene na vse

Med vprašanimi so najbolj sumničave ženske in naredile bodo skoraj vse, da se prepričajo, da je njihov moški zvest. Tako se bodo lotile njegove elektronske pošte, vneto prebirale vse njegove objave na spletu, mu pregledovale žepe in sledile njegovim finančnim odhodkom.

Moški še drznejši

In kaj najpogosteje počnejo moški? Težko je verjeti, vendar bodo šli še korak dlje kot ženske. Uporabili bodo GPS-napravo in spremljali svojo partnerico na vsakem možnem koraku. Pripravljeni so celo najeti zasebnega detektiva in se popolnoma prepričati, kaj vse počne njegova boljša polovica.

Najpogostejša vohunjenja si privoščijo osebe, stare med 25 in 34 let, kar niti ni tako presenetljivo. Večinoma so pri tej starosti že v resnih zvezah in si v razmerju nikakor ne želijo ljubosumnosti in sumničenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:10 22. Junij 2011.

    Hehe. Moja spada med moške. Ona je meni vgradila GPS napravo in me spremlja na vsakem koraku, jaz pa berem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.