Položaj 77 še bolj zabaven kot 69

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ga že poznate?
Oglej si celoten članek

S partnerjem rada ležita v "žlički"? Potem ti bo položaj 77 zelo všeč. Spolni odnos bo še zlasti za žensko bolj intenziven, saj se v tem položaju lažje stimulira slovita točka G. 

Položaj lahko brez težav izvajajo tudi tisti, ki niso gibčni. Partnerja ležita na boku, moški je za žensko in se stisne k njej. Ženska nato dvigne nogo in z njo objame partnerjevo zgornjo nogo, s čimer se mu še bolj približa in poglobi penetracijo. Njene noge so pod kotom 45 stopinj.

V tem položaju lahko moški, ki želi svojo partnerko še dodatno razvajati, s prsti draži njen klitoris. Pot do njenega gumbka strasti je namreč tudi v tem položaju na široko odprta. Ker je penetracija v tem položaju zelo globoka, bo moški lažje našel tudi točko G.

Želimo vam veliko veselja. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:52 8. Januar 2023.

    Zaostajate kakšnih 50 let!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.