Položaji kamasutre v zvočnem zapisu

Foto: Žurnal24 (Foto: Mladinska knjiga)
Da bi kar najlažje izvajali zapletene položaje, ki jih ponuja kamasutra, se jih odslej lahko učite brez branja.
Oglej si celoten članek

Gre za najslavnejši priročnik na svetu, a kamasutra je vedno imela pomanjkljivost. Ker je skoraj nemogoče slediti navodilom v knjigi, ki opisuje na stotine položajev, in imeti knjigo ves čas odprto, je britanska založba prišla na idejo, da knjigo izda tudi v zvočnem zapisu.

Londonska založba Beautiful Books je zaposlila igralko Tanyo Franks, ki glasno prebere vse možne položaje.

"Zdaj ne bo več zadrege brati knjigo v javnosti. Z lahkoto si jo lahko na svoj mp3-predvajalnik prenesete s svetovnega spleta ter jo poslušate kjerkoli. Možnosti so neskončne. Le pritisnite 'predvajaj' in se prepustite Tanyinim navodilom," svetuje direktor založbe Simon Petherick.

Če bi želeli knjigo s skoraj 1600 let starimi nasveti o ljubljenju kupiti prek spleta, boste zanjo odšteli dobrih deset evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.