Pomarančni sok poln bakterij

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Če v lokalu pogosto naročite pomarančni sok, vas bodo morda presenetile spodnje vrstice. Raziskovalci so ugotovili, da takšen sok pogosto vsebuje preveč bakterij.
Oglej si celoten članek

Dobrih 43 odstotkov pomarančnih sokov, ki vam jih postrežejo v lokalih, vsebuje škodljive bakterije, nekatere med njimi pa so lahko zares nevarne zdravju, je pokazala španska raziskava. Bakterije se v soku razmnožijo predvsem zaradi nepravilnega shranjevanja v neočiščenih posodah, zato se jim lahko izognete tako, da od natakarja zahtevate, naj sok iz svežih pomaranč pripravi pred vami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.