Pomlajena: Hrvaška predsednica vse bolj vitka

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Profimedia Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Profimedia Kolinda Grabar-Kitarović Foto: Profimedia Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović je na liposukcijski dieti.
Oglej si celoten članek

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je v sredo navdušila s svojim videzom. 50-letnica je izgubila še nekaj kilogramov, spremenila pa je tudi pričesko. Prednji del razpuščenih las si je spela z lasnicami, kar jo je pomladilo.

24sata poroča, da je hrvaška predsednica na liposukcijski dieti, pri kateri je uživanje sladkorja, kruha, žitaric, sadja, soje in margarine prepovedano. Dieta temelji na zelenjavi: zelje, zelena solata, brokoli, cvetača, paprika, jajčevci, paradižnik in bučke. Pri tej dieti pa lahko uživate tudi olivno olje, polnomastne sire, ribe, jajca in tudi jagnjetino. Dovoljeni so tudi beljakovinski napitki.

V galeriji si lahko ogledate nekaj novejših fotografij predsednice, takšna pa je bila pred dieto.

Foto: Profimedia Kolinda Grabar-Kitarović

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 23:25 11. Januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

  • ode
    18:18 11. Januar 2019.

    Povsod je shujšala, samo v joške ne. Zanimivo. Ob običajnem hujšanju se ženskam najprej zmanjšajo joški, ostalo pa nikakor ne, …

  • 15:46 11. Januar 2019.

    smo pa res en zahojen narod,sama fovšarija nas je ,ker imajo lepšo presednico kot mi predsednika

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.