Ponoči reševal pohotno ženo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jaka je bil tisti večer dežuren v službi. Čeprav ni bilo pričakovati kakega dela, pa je tam enostavno moral biti do jutra. Okoli dveh zjutraj pa ga je presenetil telefon.
Oglej si celoten članek

»Halo?« Na drugi strani sprva tišina, potem tiho hlipanje in končno nekaj besed: »Na pomoč, tako …« »Halo? Kdo je to … kaj je narobe?!« »Jaz sem … Janja me ne prepoznaš?« je ženska hlipala v slušalko, nato pa jo odložila. »Janja … Janja!«

Janja je bila njegova zaročenka in očitno je bilo nekaj hudo narobe. Takoj je pograbil svoje reči in kljub predpisom zapustil delovno mesto. Doma je divje zavrl pred hišo, se pognal skozi vhodna vrata in pričel vpiti: »Janja! Janja kje si?!« »Tu … zgoraj sem,« je zaslišal njen glas z višine. Stekel je po stopnicah, pogledal v dnevno sobo, potem v kopalnico in na koncu v spalnico, kjer ga je čakalo velikansko presenečenje.

Sprva sploh ni prepoznal svoje plavolase zaročenke. Bil je prepričan, da na postelji leži kakšna pornozvezdnica, oblečena v erotično perilo in v roki stiska velik dildo. Še nikoli je ni videl tako naličene, ter tako pohotnega izraza na obrazu. »Ma, si zmešana?! Mislil sem, da umiraš!« se je razburjal Jaka. »Saj sem hotela povedat do konca. Na pomoč, tako … potrebna sem, hehehe!« se je zarežala in zapeljivo obliznila zadevo v svoji roki.

Jaka ni več vedel, kaj se mu dogaja. Bilj je jezen, celo tako, da bi ji prisolil zaušnico, po drugi strani pa navdušen nad videnim in pred hudo preizkušnjo. V službi bi lahko kdo preverjal in bi naslednji dan letel na cesto, po drugi strani pa bi lahko izgubil bodočo ženo, če bi ji obrnil hrbet. Pa še tako prekleto mamljiva je bila videti v tisti svetleče-rdeči, usnjeni opravi. Izbral je cesto. Jakno je spustil na tla in se spravil k njej na posteljo. Ves čas je imela razkrečene noge in se po mednožju drgnila s svojim umetnim prijateljčkom, medtem pa sesala vrh kazalca druge roke in ga strašansko vzburjala.

Oblačilo, ki ga je navlekla na svoje seksi telo, je imelo med nogami pripravno odprtino, skozi katero je kukala njena medena češplja. Prislonil je usta k njej in pričel z jezikom božati nabrekle sramne ustnice. Zares je bila že vzburjena in le še huje je postajalo. Pogledal je navzgor, da bi preveril, ali uživa, ob tem pa opazil, da ima usnjena, oprijeta reč, pripravne luknje tudi na prsih. Njeni joški sta kukali iz njih, napeti in mamljivi kot le kaj.

Z rokama je segel po njih, se počasi spravljal višje in si končno nad njo odpel hlače, da bi iz njih izpustil svojo zverino. Korenjak, povsem trd, mu je zletel iz hlač in se ponosno postavil pokonci.
»Vauuu!« je zatulila kot volk in zlezla navzdol, ter se ustavila šele, ko je bila z usti pri njem.
Vzela ga je med ustnice, nato pa zaročencu priredila pravo oralno poslastico. Niti zganil se ni, medtem ko ga je draga obdelovala z usti. Najraje bi imel takrat pred seboj njeno potrebno češpljico, ki pa je bila žal povsem na drugi strani.

Božala mu je mošnjo, se igrala z jezikom po njegovem premoženju in ga spraševala, ali mu je všeč, kot bi ne vedela. Še enkrat ga je vzela v usta in ga spravila navzdol po žrelu v stilu prave profesionalke. Potem je zlezla nazaj v njegovo višino, pošteno razmaknila noge, se prijela za gležnje in s pohotnim glasom dejala: »Mmm ljubi, zdaj pa glavna nagrada.« Zapodil se je nanjo, kot bi mu bilo zadnjič v življenju. Kar nekajkrat je moral popraviti tiča, ki je zaradi pretirane vneme večkrat padel iz njenega vročega objema. Končno pa se je usidral, kot je bilo treba in kot še nikoli pognal svoje telo v visoke obrate, da se je lepotički pod njim povsem utrgalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.