Ponovitev najboljših filmov

Foto: Žurnal24
V koprski Taverni si med 25. in 28. avgustom lahko ogledate najboljše filme Filofesta 2006.
Oglej si celoten članek

Filofest bo obiskal Koper

 
Na pobudo kulturno-izobraževalnega društva PINA bo v Taverni od 25. do 28. avgusta potekala predstavitev najboljših filmov Filofesta – Mednarodnega festivala študentske filmske in videoprodukcije.

Filofest se je premierno predstavil lani. S 150 filmi iz 22 držav in 3000 gledalci je presegel vsa pričakovanja organizatorjev, zato se letos vrača. Svoja vrata bo na Filozofski fakulteti v Ljubljani odprl med 10. in 14. decembrom 2007. Obiskovalcem se obeta pester izbor filmov iz domače in tuje študentske produkcije. V tekmovalnem delu programa si bo mogoče ogledati filme neodvisne študentske produkcije, v netekmovalnem pa filme študentov filmskih šol in akademij. Poleg osrednjega programa bo mogoče obiskati tudi različna predavanja, okrogle mize, diskusije, razstave, koncerte, družabne in druge prireditve.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.