Pop TV ali Planet TV? Kdo je jesenski zmagovalec?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Televizijska jesen je bila v znamenju šovov – dveh resničnostnih in enega talent šova. Kateri je privabil največ gledalcev?
Oglej si celoten članek

Za majhno presenečenje je poskrbela Kmetija: Nov začetek, ki je v gledanosti premagala Pop TV-jevo Gostilno išče šefa. Oba šova sta bila na sporedu od ponedeljka do sobote.

Povprečna gledanost 90 epizod Kmetije: Nov začetek v ciljni skupini gledalcev od 18 do 54 let je bila 8,94-odstotna (26,86-odstotni delež), Gostilna išče šefa pa je v povprečju dosegla 8,5-odstotno gledanost in 25-odstotni delež vseh gledalcev, ki so bili v tistem času pred malimi ekrani.

Foto: Saša Despot jernej kozan, branko čakarmiš

Absolutni zmagovalec bitke za gledalce pa je Slovenija ima talent. Šov je bil na sporedu ob nedeljah. Peta sezona šova je v povprečju dosegla 21,5-odstotno gledanost in 51-odstotni delež.

Pop TV je sicer že predstavil spomladansko shemo.

 VIR: AGB Nielsen Media Research

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.