POP TV ima gorskega zdravnika, Planet TV pa gorskega ...

Foto: Žurnal24 gorski čuvaj Foto: Žurnal24 gorski čuvaj Foto: Žurnal24 gorski čuvaj
V torek, 30. maja, na Planet TV prihaja nova zabavna in napeta serija Gorski čuvaj. Serija bo na sporedu od torka do petka ob 21. uri.
Oglej si celoten članek

Pietro (Terence Hill) v seriji, ki ji je v originalu naslov Un passo dal cielo (Korak od nebes), je gozdar, varuh gozdov, ki s sabo nosi bolečo skrivnost. Vrhunski alpinist, ki je osvajal najtežje vrhove, dokler ni tragična nesreča zaznamovala njegovega življenja. S svojo bolečino se je umaknil v zavetje gora, da bi našel mir in ponovno odkril samega sebe.

PREBERITE ŠE: POP TV s svojo "žlahtno štorijo“

Pietro zna prisluhniti vetru in z njegovo pomočjo odkriva pasti, ki se skrivajo v gozdu, pa tudi pasti, ki jih nastavlja življenje. Njegovo kraljestvo so gozdovi ob vznožju Dolomitov, kjer se skriva mala vasica San Candido. Pietrovo poslanstvo je varovanje življenja in narave v tej prelepi deželi.
Pietrov vsakdan je pravo nasprotje tistega, ki ga živi Vincenzo (Enrico Ianniello), policist, ki je svojo kariero gradil v nepredvidljivem Neaplju, obkrožen z nevarnostmi velikega mesta, vajen delovanja pod krinko, v nenehnem lovu na okrutne prekupčevalce z mamili.  Vincenza premestijo v gorsko zakotje, kjer ga motijo mir, svež zrak in razrahljana pravila. Še posebej pa veterinarka Silvia (Gaia Berman Amaral), ki Vincenzu nenehno križa poti in se vtika v primere, ki jih obravnava.

Vincenzo preiskuje nenavadne, na trenutke celo bizarne primere. V spopadu dveh svetov pa se nauči prisluhniti tako Pietru in njegovi nenavadni filozofiji kot tudi svojemu srcu. Novi kraji ga povsem očarajo in njegovo življenje postavijo na glavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.